Babička Jana si pro nás připravila Pražská vejce Adiny Mandlové – vynikající předkrm inspirovaný prvorepublikovými večírky a elegantní kuchyní té doby. S tímto pokrmem zazáříte na každé rodinné oslavě a navodíte atmosféru elegance a domácího vaření. Základem jsou kvalitní suroviny, které snadno poznáte podle log kvality, kterými se pyšní například výrobky oceněné značkou KLASA.
Co nám o sobě ještě prozradila babička Jana?
Jak se jí vařilo s Adamem Rundusem?
Jaký je postup přípravy jejího vyhlášeného receptu a jaké suroviny použít?
To a mnohem více se dozvíte na: https://www.akademiekvality.cz/babicky
O projektu „To nejlepší od našich babiček“
Každý z nás má ve svém okolí někoho, kdo je pro něj ztělesněním poctivé domácí kuchyně – a pro většinu z nás jsou to právě naše babičky. Jsou nositelkami tradic, strážkyněmi rodinných receptů, které jim byly svěřeny jejich vlastními babičkami, a teď nastal čas, aby tyto poklady předaly dál. Babičky totiž dokážou nejen vařit srdcem, ale také poznat skutečnou kvalitu.
Projekt To nejlepší od babiček stojí na myšlence, že babičky jsou symbolem poctivého jídla a jejich osvědčené postupy a schopnost rozpoznat kvalitu jsou dnes nedocenitelné.
Proto jsme s Akademií kvality navštívili tři babičky a jednoho dědečka, aby se s námi podělili o své rodinné recepty. Tyto čtyři tradiční recepty jsou připraveny z kvalitních surovin, které poznáte například podle označení logy Klasa, BIO nebo Regionální potravina na obalu.
Cílem projektu je uchovat a předat znalosti, zkušenosti a tradice, aby kouzlo poctivého domácího vaření zůstalo zachováno.
V roli moderátora se Vám představí úspěšný influencer a účastník MasterChefa Adam Rundus.